Om Oss

Vår historie

M&N Regnskap er et personlig regnskapskontor som kommuniserer godt med sine klienter, kjenner deres økonomiske historie og tilstand, samt bidrar med tjenester som optimaliserer klientens økonomiske situasjon. Vår målsetting er å være viktig bidragsyter for våre kunder som regnskapsfører og rådgiver. Vi har bredt kontaktnett innenfor revisjon og advokatvirksomhet.

M&N Regnskap er lokalisert sentralt på Frogner. Vi har bred erfaring med regnskapsførsel innen de fleste bransjer. Vi utfører regnskapstjenester for kunder i Oslo og resten av Norge. Vi har medarbeidere med høy utdannelse og lang erfaring.

M&N Regnskap er et autorisert regnskapsførerselskap som ble startet opp av Moosa Ali Rashid og Naila Sohail Khokhar i år 2008, begge har utdanning innenfor revisjon. Etterhvert som årene gikk og kundekretsen vokste, har vi også vært i vekst.

Regnskapsføring er forbundet med strenge formelle krav og stramme tidsfrister. Feil i regnskapet, eller ikke overholdte tidsfrister kan gi store konsekvenser. Vi har høy faglig standard og gode rutiner for kvalitetssikring.

Regnskapsbransjen er i kraftig utvikling, og stadig flere av de klassiske tjenestene innen regnskap blir automatiserte. I dag jobber vi i stor grad digitalt, men også i papirform, om det er ønskelig. Vi tilbyr regnskapstjenester fra A til Å.

Konsentrer deg om det du er god på – Vi tar oss av regnskapet!

Ønsker du å samarbeide med oss?

Konsentrer deg om det du er god på - Vi tar oss av regnskapet! Ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale.